Új motoromra új motorgumik is jártak

Voltál már kollégista?

Ha nem, akkor sajnos csupán hallomásból ismerheted azt az igazi, autentikus “kolis hangulatot”, ami sajnos vagy sem, de közel nem adja vissza a valóságot. Nincs is szebb dolog hétfő korán reggel az egyetemen kezdeni a bőröndöt cipelve, majd két óra között vagy órák után elrángatni a cókmókot a kollégiumba (ami, ha olyan szerencsés vagy mint én voltam, akkor természetesen a lehető legtávolabb van a kampusztól), majd fájdalmas sóhajjal veheted tudomásul, hogy melegvíz nincs és nem is volt; a szobatársaid még mindig képtelenek öt másodpercnél tovább csendben létezni; a vakolat pedig omlik. Persze volt szép oldala is, például egy-egy félévzáró buli után közösen hazatámolyogni és hasonlók, de mégis… ebben az időszakban határoztam el, hogy mihamarabb mobilis szeretnék lenni egy motor segítségével.

Ez az álmom szerencsére egészen hamar megvalósult, egyedül új motorgumik hiányoztak az eredeti, erősen elkopottak helyett – lehetőleg költséghatékonyan, így ismerős segítségével keresve a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire bizonyult a legjobb döntésnek. Ugyan ezen a területen még bizonytalan voltam, de egy kedves motoros haverom meggyőzött róla, hogy nem kell aggódnom, így együttes erővel körbe is néztünk a felületen.

A MotorTire weboldalán elérhető több szűrési lehetőség is, amire már csak azért is égetően nagy szüksége van az oldalt böngészőnek, mert elképesztően nagy árukészlettel rendelkeznek – enélkül tű a szénakazalban lenne megtalálni bármit is. Több paraméter alapján is lehet keresni, ezzel is megkönnyítve a vásárló dolgát, illetve nagyon gyakran szuper páros akcióval is kedveskednek a nézelődőknek. Ami még nem mellékes, az az, hogy jó minőségű, használt motorgumik is elérhetőek a webshopban, ezáltal kedvezőbb áron is hozzáférhetővé téve különböző termékeket.

Természetesen jómagam is szerettem volna már minél hamarabb kicsit hosszabb távon is kipróbálni új járgányomat, de nem voltam felelőtlen, nem mertem a régi, kopott gumikkal jönni-menni nagyobb távolságokat, így annak is örültem, hogy a MotorTire oldaláról rendelve nagyon gyorsan, gyakorlatilag már másnap mehettem is átvenni és kicseréltetni a motorgumikat. Merthogy képzeljétek: amennyiben munkanapon délután négy óra előtt leadjátok a megrendelést, az valószínűleg már másnap kézbesítésre kerül a futár által, vagy mehetsz is érte! Sőt van még jobb is: személyes átvételnél egyeztethetsz időpontot is motorgumi cseréjére, merthogy szakemberekből álló csapatként rendelkeznek szervizzel, ahol fél éves garanciát is adva a munkára ki tudják cserélni a régieket a tőlük vásároltra. Ez persze akkor is elérhető szolgáltatás, hogyha nem náluk vásároltad új darabjaidat, és nyilván egészen más jellegű problémákkal is fordulhatsz hozzájuk.

Annak köszönhetően, hogy ráleltem egy helyre, ahol volt Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire webáruházra esett a választásom, gyakorlatilag a csapatnak hála már másnap róhattam is immáron biztonságos köreimet új motorommal. Természetesen a váltás gumiabroncsokat is tőlük szereztem be, ez nem is volt kérdés, és számotokra se legyen az, hogy ők a legjobbak!