Mi a csoda az a linképítés, és miért fontos?

Annak idején, amikor még kollégista voltam, rengeteg mindenről beszélgettünk a többiekkel: a tanulmányainkról, politikáról, a jövőbeli terveinkről, és sok más egyébről. Többen voltak, köztük én is, akik vállalkozóként képzeltük el a jövőnket; a magam részéről például el sem igen tudtam volna képzelni a holnapot saját cég nélkül. Ám az meglehetősen régen volt, akkoriban még nem játszott túl nagy szerepet az internetes jelenlét. De a világ változik, és a szokások is. Napjainkban weboldal és Google helyezés nélkül nemigen lehet labdába rúgni, ehhez pedig remek módszerek léteznek.

Az internet világa nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk. Persze felhasználóként viszonylag könnyű boldogulni, amikor azonban átkerülünk az eladó oldalára, akkor nagyon sok új fogalommal kell megismerkednünk.

Ezek egyike a linképítés garanciával. A linképítésnek igen nagy szerepe van abban, hogy hányadik helyen találhatjuk majd meg magunkat a Google találati listáján. A linképítésben pedig olyan szakemberekre hagyatkozzunk, akik garanciát vállalnak a vállalásaikra. Mint a Keresőben Első csapata.

A Keresőben Első az online jelenlétünk erősítésében igen nagy szerepet tud vállalni. Így linképítést, szövegírást és a weboldalunk elkészítését is vállalják.

A linképítés garanciával tehát az egyik fontos része ennek. A Keresőben Első pénzvisszafizetési garanciát vállal arra, hogy egy bizonyos idő után a cégünket a Google találati lista 1. helyén találjuk meg. Hogy hogyan?

Erről szól a linképítés garanciával. Nagyon sokféle módja van annak, hogy látogatószámot növeljünk a weboldalunkon. Hirdethetünk például a Google-on keresztül, a közösségi oldalakon és hírlevelekkel is bombázhatjuk az internethasználókat. Azonban ha magunkból indulunk ki, akkor is látni fogjuk, hogy ha valaki vásárolni szeretne valamit, akkor nem a közösségi médiát fogja bújni, a hírleveleket sem menti el senki későbbre, egész egyszerűen ha kell valami, azt beírjuk a Google-be. És az is biztos, hogy a találati lista első oldalának van a legnagyobb jelentősége. Mert nem igazán lapoznak az emberek még a második oldalra sem, nemhogy ezen túl is.

Nincs idő és energia erre, tehát a Google találati listán az első oldalon szerepelni felér egy lottónyereménnyel. Itt keresik ugyanis az emberek a megoldást a problémáikra, a választ a kérdéseikre. Ehhez persze azzal is tisztában kell lennünk, hogy milyen kulcsszavakat használnak az emberek, amikor a mi termékeinket keresik. A Keresőben Első pedig ebben, tehát a kulcsszókutatásban is profi segítséget nyújt.

A linképítés garanciával tehát egy garanciális szolgáltatás, melynek első lépése az árajánlat kérése. Ezután a Keresőben Első elvégzi a már említett kulcsszókutatást és a konkurenciaelemzést, valamint megnézi azt is, hogy SEO-szempontból, vagyis a keresőoptimalizálás szempontjából milyen is a weboldalon. Ezek apróságoknak tűnhetnek, de a Google keresőrobotok nagyon komplexen és precízen működnek. Ráadásul a rendszer folyamatosan változik is, hisz az újabb és újabb fejlesztések révén egyre színvonalasabb és gyorsabb lesz a Google-felhasználók kiszolgálása. A lényeg, hogy a Keresőben Első a válasz a kérdése, hogy vajon milyen céget válasszunk, ha szeretnénk fellendíteni az online forgalmunkat.

A linképítés garanciával nem egy egyszerű folyamat, bízzuk tehát profi szakemberekre, akik ráadásul garanciát is vállalnak arra, hogy a Google találat lista első oldalára kerülünk.