Még a kollégiumban is ezt az autószervizt ajánlották

Én nagyon sokáig voltam kollégista. Egész gimnazista koromban és még utána is, az egyetemi éveim alatt is kollégiumban éltem. Gazdaságosabb volt, mintha albérletben laktam volna és a hátrányai ellenére egész jól éreztem magamat ott. Nagyon jó szobatársaim voltak, így panaszra nem lehetett okom. Itt hallottam először a Méta autószervizről. Ugyan akkor még nem volt autóm, így nem is volt egy fontos információ számomra, de valamiért mégis megjegyeztem a nevüket. Később, amikor már aktuálissá vált, hogy felkeressek egy autószervizt eszembe is jutott a metaautoszerviz hu. Rájuk is kerestem az interneten.

A weboldaluk nagyon megtetszett nekem. Nagyon könnyen használható, egyértelmű minden információ, és még az árak is pontosan fel vannak tüntetve. Nagyon informatívak, és szinte minden hasznos tudás megtalálható az oldalon. Ennek köszönhetően miután mindent elolvastam, többet tudtam az autókról és a saját autóm hibájáról, mint előtte.

A Méta Autószerviz márkafüggetlen, így mindenki bátran felkeresheti őket, hiszen nem fognak senkit elküldeni az autó márkája miatt.

Budapesten a 19. kerület megtalálhatóak. Attól függetlenül, hogy nem egy forgalmas helyen vannak, szerintem könnyen megközelíthetőek, és még olyan sokat sem kell utazni hozzájuk. Plusz egy jó hír, hogy nem csak személyautók szerelését vállalják, hanem kistehergépjárműveket is szívesen megjavítanak. Ha Te esetleg ilyennel rendelkezel, akkor érdemes lehet gond esetén őket keresni.

A metaautoszerviz hu oldalán még a szolgáltatásokról is vannak hasznos információk. Megtudhatjuk, hogy milyen jelei lehetnek az adott problémának, mire figyeljünk, hogyan tudjuk legközelebb megelőzni és mi a helyrehozatalának a menete.

Egy kis ízelítő, milyen szolgáltatásokat lehet igénybe venni náluk: autó átvizsgálás, állapotfelmérés, autóklíma javítás, töltés, fertőtlenítés, tisztítás, autódiagnosztika és hibakód kiolvasás, olajcsere, gumicsere és szervizelés, futómű beállítás, fék javítás és szervizelés, vezérlés csere és szervizelés. Ebből nagyon jól látható, hogy szinte mindent meg tudnak csinálni, így bármi baja is legyen az autódnak, nagy valószínűséggel meg fogják tudni javítani.

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy nagyon sok autót javítottak már, sok mindent láttak már, és nagy valószínűséggel a legtöbb hibánál már egyből tudják, hogyha kezdjenek neki. Ennek a nagy szakmai tapasztalatnak köszönhető az is, hogy garanciát tudnak vállalni a munkájukra. Hiszen a Méta Autószerviz még garanciát is vállal az elvégzett munkája után, így szinte biztos lehetsz abban, ha ők javítják meg az autódat, akkor egy jó darabig nem kell majd ugyanazzal a hibával felkeresni egy autószerelőt. Engem egy kicsit mindig megnyugvással tölt el, amikor garanciát adnak a munkájukra a szolgáltatók, hiszen számomra ez azt mutatja, hogy alapos munkát végeznek és nem csak összecsapják, hogy minél hamarabb meglegyen. Lelkiismeretességet mutat és alapos munkavégzést. Én pedig pont ezt keresem.

Ha szívesen olvasol autókról és ehhez kapcsolódó cikkeket, akkor a metaautoszerviz hu oldalán még blogcikkeket is olvasgathatsz. Több érdekes és hasznos cikk is megtalálható az oldalukon így érdemes lehet azokat is olvasgatni. Én nem vagyok jártas az autók terén, de ezeket a cikkeket még én is szívesen olvastam. Érthetően van megfogalmazva minden, és érdekesek is a szövegek, így mindenkinek bátran tudom ajánlani. Ha csak egy kicsit többet szeretnél tudni az autókról, akkor is hasznosak lehetnek.

Ha nem személyautóval rendelkezel, akkor sincs gond, hiszen a Méta Autószerviz kistehergépjárművek szerelését és javítását is vállalja. Ez is mutatja, mennyi mindenhez értenek, és meglátszik az a 15 év tapasztalat.

Hogyan lehet hozzájuk időpontot foglalni?

Két lehetőséget is felajánlanak: telefonon vagy pedig online az oldalukon. Telefonon a megszokott módon lehet időpontot kérdni, az online felületen pedig a nap 24 órájában bármikor lehet időpontot foglalni. Szerintem nagyon hasznos az online felület, hiszen egyből lehet látni, hogy milyen szabad időpontokkal rendelkeznek és egyszerűen ki tudod választani azt, ami neked a legjobb.

Ha Te is szeretnél végre egy olyan autószervizbe járni, ahol alapos munkát végeznek, megbízhatóak, modern technikákkal dolgoznak, az időpontokat betartják és ügyfélközpontúan gondolkoznak, akkor a Méta autószerviz tökéletes választás lehet. Hiszen náluk tényleg az ügyfél az első és amit megígérnek az úgy is lesz. Pontosan tudják mennyi időt vesz igénybe egy-egy munka, így olyan időpontokat vállalnak el, amit teljesíteni is tudnak. Emellett pedig még garanciát is vállalnak a munkájukra, így ha bármi baj adódna ismét, nyugodtan lehet hozzájuk fordulni. Ugye milyen jól hangzik? Akkor mire vársz még? Nézd meg az honlapjukat: metaautoszerviz hu és győződj meg Te is arról, hogy milyen a minőségi szolgáltatás!