Már megengedhetek magamnak egy drágább táskát

Emlékszem, mikor kollégiumban voltam, nem nagyon volt pénzünk semmire. Mindenből igyekeztünk a legolcsóbbat megvenni, hogy minél jobban tudjunk spórolni. Szerencsére ez az időszak már a múlté, ma már több mindent megengedhetek magamnak. Így voltam ezzel akkor is, amikor az Anna Táska weboldaláról egy táskát vásároltam magamnak. Nem tettem mást, mint beírtam a keresőbe, hogy Válltáskák – Anna táska webáruház, és már meg is találtam azt, amit kerestem. Ez egy olyan webáruház, ahol szebbnél szebb táskák között tud válogatni az ember. Nekem is rendesen gondot okozott, hogy melyiket is válasszam, de szerencsére sikerült.

Nagy segítségemre volt az oldalon található szűrési lehetőség is, ahol a terméktalálatok számát lehet csökkenteni. Én például fekete táskát szerettem volna venni. Ennek a szűrőnek a segítségével aztán nem kellett átrágnom magam az összes barna táskán, hanem célirányosan tudtam keresni. A szűrő alatt látható a weboldal e-mail címe arra az esetre, ha lenne valami kérdésünk.

Az is fel van tüntetve, hogy az Anna Táskák megtalálhatóak a Glami oldalán. Én ezt tudtam, mert elsőként ezen az oldalon találtam meg ezeket a szép táskákat, és egyből kiszúrtam, hogy minőségi darabok. Az e-mail cím mellett ott van az ügyfélszolgálat telefonszáma, ami akkor lehet hasznos, ha sürgős lenne a kérdésünk, és nincs időnk megvárni, hogy válaszoljanak az e-mailre. Az oldalon fel van tüntetve, hogy e-mailekre csak munkaidőben tudnak válaszolni. Egyszer már rendeltem az annataska.hu-ról, de annyira meg voltam elégedve a táskákkal és magával a céggel is, hogy azóta már többször is vásároltam a Válltáskák – Anna táska webáruháztól.

Válltáskák - Anna táska webáruház