Kollégium vagy albérlet?

A kollégiumnak és az albérletnek is van előnye, illetve hátránya is. Ilyen lehet például az, vagy a kollégium olcsóbb, könnyebben tudsz társasági életet élni, hiszen mindig vannak emberek a környezetedben és ha sikerül jó kapcsolatot kialakítanod a veled egy szobában élőkkel, akkor ha baj van számíthatsz is rájuk.

Viszont egy kollégiumban sosincs nyugalom, nincs privát szférád, nem tudsz elvonulni, ha épp arra van szükséged és nem feltétlenül komfortos és tiszta a környezeted. Ezzel szemben egy albérlet minden olyat megtestesít, amit a kollégium nem tud megadni. Önálló lehetsz, vezetheted a saját háztartásodat, csak olyan emberek fognak körbevenni, akiket te szeretnél, hogy ott legyenek, nem korlátoz senki. Viszont egy albérlet havonta sokkal több kiadást jelent, mint egy kollégiumi szoba. Úgyhogy ezeknek a tudatában mindenki maga tudja eldönteni, hogy mire van szüksége és mit engedhet meg magának.

Amikor kollégista voltam, akkor bizony volt olyan is, hogy csőtörés volt, nem volt télen fűtés vagy meleg víz, illetve a dugulás elhárítás szolgáltatást is gyakran igénybe kellett vennie a kollégiumnak. Ezek után nekem már semmi kedvem nem volt kollégiumban lakni és rávettem magam, hogy albérletbe költözzek. Nagy váltás volt nekem, de valójában mindig is erre vágytam. Viszont Budapesten nem egyszerű jó ingatlant találni, aminek az ára is kedvező, ezért mindig csak halogattam a dolgot. De amikor rászántam magam, akkor nagyon hálás voltam, hogy belevágtam.

A kollégiumi életem során ismertem meg a Top Víz Gáz Fűtésszerelés csapatát. Mindig nagyon jó munkát végeztek és gyorsan kiértek a helyszínre. Megbízhatóak voltak és minden szereplő megfelelő szakmai tudással rendelkezett. Ennek köszönhetően úgy döntöttem, hogy ha valami gond adódik, akkor őket fogom hívni.

Több szolgáltatást is vállalnak: víz szerelés, gázszerelés, fűtésszerelés, duguláselhárítás, csőtörés megszüntetése, csatornázás.  Amennyiben szükséged lenne ezekre a szolgáltatásokra, akkor mindenképp érdemes lehet fontolóra venni a Top Víz Gáz Fűtésszerelés csapatát.

A honlapjukon nagyon sok információt megtalálsz róluk. Van egy nagyon szépen összerakott honlapjuk, ahol minden szolgáltatásról részletesen írnak és a közös munka menetét is megtudhatod.

Hogyan tudod felvenni velük a kapcsolatot?

Először is felhívod őket vagy visszahívást kérsz tőlük. Telefonon megbeszéltek minden fontos dolgot, hogy mi a probléma, mit észlelsz stb, majd házhoz mennek és elvégzik a feladatot. Ennyire egyszerűen pár lépésben már meg is oldódik a csőtörés vagy az egyéb probléma.

Mindig alapos munkát végeznek, amit az is mutat, hogy garanciát vállalnak. Amennyiben a garanciális időn belül újra jelentkezne a probléma, akkor díjmentesen kiszállnak és megoldják azt. Neked nem kell semmit tenned, csak felkeresni őket és elmondani mi a helyzet. A garancia számomra mindig biztosíték arra, hogy megfelelő szolgáltatást fogok kapni és a szakemberek valóban nagy tapasztalattal és tudással rendelkeznek.

Amennyiben sos vízszerelő vagy egyéb szerelőre van szükséged, akkor a Top Víz Gáz Fűtésszerelés csapatát bármikor keresheted. Mindig úgy dolgoznak, hogy az ügyfeleik elégedettek legyenek. Biztosítók által is elfogadott számlát állítanak ki, ezért ha olyan probléma adódik az otthonodban, amit a biztosító fizet, akkor keresd őket bizalommal.

Amikor sos vízszerelőre volt szükségem, akkor én is mindig őket hívtam és még sosem bántam meg ezt a döntésemet. Remélem neked is csak jó tapasztalataid lesznek velük.

Ha baj van, akkor csak hívd őket és máris megoldják a problémát. A bajban rájuk mindig számíthatsz.