Egyen pólót a kollégistáknak!

Számtalan jó történetem van a kollégiumi éveimről, mondhatni, ekkor éltem életem fénykorát. Amiért viszont külön hálás vagyok, hogy nálunk egy igazán jó baráti közösség is kialakult. A kollégiumban volt egy nagyjából 30 fős csoport, akik mindent szerveztek, ennek voltam én is a tagja. Mielőtt lediplomázott volna mindenki, megbeszéltük, hogy csináltatunk magunknak egyen pólót, hogy maradjon valami kézzelfogható jele az összetartozásnak. Ekkor akadtam rá a LOLmarkt weblapjára, amin keresztül én rendeltem meg végül a pólókat.

Na de ne is rohanjunk ennyire előre, nézzük, miként találtam rá a honlapon a póló nyomtatás lehetőségére! A LOLmarkt egy olyan cég, akik most már 10 éve foglalkoznak ruházati termékek árusításával, és már az ország 13 pontján vannak üzleteik, Budapesten és azon kívül is. Alapvetően a cég négy fontos fontos dolgot kínál: a minőséget, az egyediséget, a gyorsaságot és az elérhetőséget. A pólók gyártásánál ugyanis a tartósság a fő szempont, a rendelés leadása után 1-2 munkanapon belül ki is szállítják a rendelt felsőt, és a személyes elérhetőség mellett online is könnyedén fel lehet venni a kapcsolatot velük. És hogy miben nyilvánul meg az egyediség? Egyrészt a rengeteg saját mintás pólóban, amelyeknek külön kategóriái vannak a honlapon (pl. legénybúcsú, film, család, hobbi), másrészt a teljesen saját tervezésű pólók nyomtatásában. Így saját magunk által tervezett mintás pólókat is nyomtatnak a cégnél, de a LOLmarkt csapata szívesen segít a minta megtervezésében, vagy akár a betűtípus kiválasztásában is.

póló nyomtatás

Én is tehát ezt a szolgáltatást vettem igénybe, mivel valami sajátos mintájú pólót akartam a kollégiumi csapatnak. Így a cég segített nekem megtervezni, pontosan milyen legyen a felső, és egészen jó áron meg is tudtuk rendelni őket. A póló nyomtatás része a folyamatnak valóban gyors volt, pár napon belül meg is érkezett mind a 32 felső. Mostanság visszanéztem a honlapra és láttam, hogy legény- vagy lánybúcsúra is lehet egyen pólót készíttetni, de akár Valentin napra vagy karácsonyra is lehet póló nyomtatást igénybe venni. Ami még szerintem szuper a LOLmarkt-nál, hogy ingyenesen lehet méretet cserélni, ha nem jó az adott póló. Így nem kell azért sem izgulni, ha nem jön be a megrendelt felső mérete, bár az is tény, hogy van egy mérettáblázat a honlapon, ami segít kicsit tájékozódni a rendelés előtt. Ha külön 365 napos méretcsere garanciát kérünk rá, akkor a szokásos 14 napos határidőn túl egy egész évig lehet ingyenesen cserélni a terméket. Ha ezen kívül kérdéseid merülnének fel, akkor a gyakori kérdések menüpont alatt minden lényeges infót megtalálsz összegyűjtve, de külön a szállítás részről is írnak a weboldalon. Emellett a “kik vagyunk mi” résznél a cég alapításáról és annak tagjairól is találunk információkat, én ebbe is beleolvastam kíváncsiságból.

Na de a lényeg, hogy sikerült végül megrendelni a pólókat, és így minőségi egyen felsőkkel gazdagodott a kolis közösségünk, és ezeket a pólókat mind máig a legtöbben hordjuk is. Esetleg téged is egyedi póló nyomtatás érdekel? Válaszd te is LOLmarktot!