Egy kollégiumnak is lehet szüksége tanúsítványra

Az energetikai tanúsítvány nem egy mindennap szükséges dolog. Általában akkor kell, ha meg akarunk pályázni valamit és feltétele egy ilyen tanúsítvány, vagy ha elakarjuk adni egy ingatlanunkat. Nekem eddig még nem volt szükségem erre, viszont eljött az az idő is, amikor készíttetnem kell egyet.

Régóta üresen áll egy ház, amit már elszeretnék adni, de az eladásához szükség van energetikai tanúsítványra. Sokáig keresgéltem az interneten, míg rátaláltam az Eco Team csapatára. Ők pont ezzel foglalkoznak.

Sőt, ami a legjobb, hogy SOS esetekben őket érdemes hívni. Ugyanis akár 12-24 órán belül már meg is kaphatod a szükséges tanúsítványt. Ehhez pedig nem kell mást tenned, csak felvenni velük a kapcsolatot. Nekem ez nagyon pozitív volt, hiszen ki szeretne várni egy papírra napokat. Szeretem a gyors ügyintézést, és ha haladnak a dolgok, úgyhogy ez mindenképp egy pozitívum volt számomra. Ha te is pártolod az ilyen munkamenetet, ahol nem kell napokat, heteket várni arra, hogy kézhez kapd, amire egyébként is nagy szükséged van, akkor Az Eco Team oldalát érdemes megnézni: https://www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak.

Mit kell tenned, ha szeretnéd őket megbízni?

Először is vedd fel velük a kapcsolatot telefonon, vagy pedig az oldalukon található űrlap kitöltésével. Ezt követi majd egy telefonbeszélgetés, amikor mindent megbeszéltek, beleértve egy időpontot is, amikor egy szakértő a helyszínen elvégzi a szükséges méréseket. Majd az irodában kiértékelik az adatokat, és elkészítik az energetikai tanúsítványt.

Még egy kis pluszt is adnak a megrendelőiknek: egy 4000 Ft értékű Ingatlan kisokost kap mindenki, aki őket bízza meg. Ez nagyon hasznos és érdekes információkat tartogat mindenki számára, így ez egy rendkívül hasznos ajándék.

Ha csak az oldalukat nézzük meg, már abból is látszik, hogy ügyfélközpontú a gondolkozásuk. Mindent meg szeretnének osztani az emberekkel, sok fontos és alapvető információt is meg lehet találni a weboldalon. Ha valaki nem jártas az energetikai dolgokkal kapcsolatban, akkor is megért mindent, hiszen a közérthető fogalmazásnak köszönhetően egy olyan ember is minden részletet megérhet, aki nem jártas a témában. És ez ugyanígy igaz a blog cikkekre is. Hiszen az Eco Team csapata még blog cikkeket is ír. Ennek is az emberek tájékoztatása, érdekességek megosztása és informálása a célja. Én imádok cikkeket olvasgatni, így beleolvastam néhányba ezek közül is. Nagyon érdekesnek és hasznosnak találtam őket, úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom.

Magyarország egész területén dolgoznak, így ha nem az ország fővárosában élsz, az sem probléma. Ha egy kis faluban, az ország nyugati részében szeretnéd kérni a segítségüket, ők akkor is a rendelkezésedre állnak. És a gyors ügyintézés ebben az esetben is megállja a helyét.

Ha még több információra lenne szükséged, vagy szívesen megbíznád őket Te is, akkor mindenképp látogass el az oldalukra: https://www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak. Korrektül az árak is fel vannak tüntetve, így még a szakéértő kiérkezését sem kell megvárni, előre tudhatod, mennyi költséggel fog ez járni.

Ha egy profi és megbízható csapatot keresel, akkor az Eco Team rendkívül jó választás lehet.