A tiszta kollégium nem csak a lakókon múlik

Sokan nem szeretnek vagy szerettek kollégiumban lakni. Számomra szép emlék a kollégiumban eltöltött idő. Azonban van egy dolog, ami mindig is zavart a szabályrendszerrel kapcsolatban. Mindig az volt az alapvető kikötés, hogy tartsd tisztán a kollégiumot, a szobákat, valamint a közös tereket is. Ezzel alapvetően nincs is gond, a lakók legyenek igényesek a környezetükre, szerintem ebbe nem lehet belekötni. Azonban ezt igazán nehéz betartatni a lakókkal, ha a kollégium vezetése sem igényes azokra a terekre, amiket neki kell tisztán tartania. Például a kollégium folyosói, az aulája, a vizes helyiségei. A mi kolinkban csak úgy általánosságban a padló is rendszeresen piszkos volt.

Sokszor gondolkodtam, főleg mikor még ott laktam, hogy ez miért is lehet. Nem volt elég takarító, nem voltak megfelelő eszközök, esetleg csak a munkamorál hiányzott? Ezek olyan kérdések, amikre valószínűleg sosem fogok választ kapni.

https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/kisgepek

Nemrégiben azonban hallottam egy ott lakó ismerősömtől, hogy új takarítógépeket szereztek be ebben a kollégiumban. Ez újra kíváncsivá tett, és érdekelt, hogy milyen gépek lehetnek ezek, és mennyibe is kerülhetnek, hogy eddig még nem szánta rá magát a vezetőség. Elkezdtem tehát szétnézni az interneten és rátaláltam egy olyan oldalra, ahol ilyesmi gépeket lehet bérelni.

Azt ma sem tudom, hogy a kollégiumi gépek honnan vannak, de azt tudom, hogy a Greenway oldala az, amit én végül megtaláltam. Az ő gépeiket ezen a linken keresztül találhatjátok meg: https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/kisgepek. Ránézésre is megmondom, hogy ezek a gépek biztosan sokat tudnak segíteni a kollégiumi mindennapokban, de még a tavaszi nagytakarítás során is.

Ha valakinek meggyűlik a baja a takarítással, és valami komolyabb, de mégis egyszerű megoldást keres, akkor szerintem a Greenway gépei és koncepciója megoldást nyújthat neki. Ennek a cégnek tényleg meglehetősen széles a kínálata, amit a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/kisgepek linken már láthat is az ember.

Akár kárpittisztító gépről, akár vízszívókról vagy egytárcsás gépről van szó, náluk biztosan van, és még a ráállós takarítógépek sem maradtak ki a repertoárjukból. Utóbbi ugyan nem feltétlen egy háztartásba való, azonban tökéletes olyan vállalkozóknak vagy tulajdonosoknak, akik valamilyen nagyobb területet üzemeltetnek.

Személy szerint azonban nem csak a kínálatukat emelném ki, hanem a remek koncepciót is, amivel szolgáltatják a gépeiket. Ugyanis itt nem csupán értékesítésről van szó. A Greenway bérbe adja ezeket a különböző méretű és típusú takarító gépeket, főleg cégeknek.

A bérbe adás mellett komoly támogatást is kínálnak. Például 24 órán belüli szerviz kiszállást vállalnak “full szerviz” üzemeltetéssel, ami borzasztóan megkönnyíti a gépek profi karbantartását. Ehhez mindenképpen hozzá kell adni azt is, hogy rugalmasak, és a szervizelés mellett modell cserére is van lehetőség, aminek keretein belül mindig a bérlő igényeinek megfelelő gépet biztosítanak. Ráadásul, ami az egészben a legjobb, hogy mindezt kaució nélkül teszik.

Ha mindezeket összevetjük, akkor kapunk egy megbízható szolgáltatást, tervezhető költségekkel és mindig rendelkezésre álló eszközökkel. A személyes gondolatom ezzel kapcsolatban az, hogy akinek tényleg ilyen gépekre van szüksége, annak nincs más dolga, csak gépet kell választania, amit ezen a linken keresztül meg is tehet: https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/kisgepek.

Ezzel a megoldással megkíméli magát a bérlő egy nagy beruházástól. Ráadásul nem szabad elfelejteni azt sem, hogy amennyiben a cég magának vásárol egy ilyen gépet, akkor az üzemben tartásáról és a szervizeléséről is neki kell gondoskodnia, ami néha igazán sok fejtörést tud okozni. Erre a fejtörésre pedig szerintem senkinek nincs igazán szüksége, ezért érdemes elgondolkodni a Greenway ajánlatán, hiszen, ha ezt a szolgáltatását választják, akkor a Greenway átvállalja az üzemeltetéssel járó ügyintézést és költségeket. A felszabadult időben pedig marad idő olyan dolgokkal foglalkozni, ami igazán előre viszi a cégünket.