A kollégiumi évek elteltek, ma már az esküvőnket tervezzük

Emlékszem, életem legszebb évei voltak a kollégiumi évek minden gondjukkal – bajukkal együtt. Sosem volt pénzünk és mindig éhesek voltunk, ami ott, akkor nem volt olyan vicces, de az emlékek utólag megszépülnek. Nem mellesleg ezekben az időkben ismertem meg a férjem is, akivel egy kollégiumban laktunk. Azóta jól elszaladt az idő, már nem azon problémázunk, hogy hova menjünk randevúzni, hanem azon, hogy mi legyen az esküvői ajándék a násznépnek. Sokat gondolkoztunk ezen, és végül én dobtam be az ötlete, hogy mi lenne, ha emlékeket ajándékoznánk. Még pedig a bérelhető selfie gép formájában, amelynek segítségével mindenki kedvére fotózkodhat a buliban. Így örök emlékeket tudnak eltárolni papír alapon.

A selfiegep.hu oldalán olvastam a blogon egy cikkben, hogy ha a vendégek bizonytalanok abban, hogy mi lenne jó nászajándék az ifjú párnak, akkor akár a selfie gép bérlés is egy nagyon jó ötlet lehet. Hiszen ennek már korábban említettem az előnyeit, és így nem kell törnünk a fejünket, hogy aztán a végén valamilyen sokadik felesleges vackot vásárolunk meg. Ám mielőtt a vendégek nagyon elragadtatnák magukat, azt tudni kell, hogy ennek a fotósaroknak a felállításához kell 3 x 3 méter hely. Így mielőtt igénybe vennék a cég szolgáltatásait, nem árt, ha előtte a terem méreteiről érdeklődnek. Hiszen azt senki sem szeretné, ha rosszul sülne el a meglepetés.

Minden leírt információ szép és jó volt, de mivel vizuális típus vagyok, szerettem volna megnézni képeken, hogy pontosan hogyan is kell elképzelni ezt az egészet. Szerencsére a weboldal galériájában volt elegendő fénykép ahhoz, hogy a saját esküvőnkre is el tudjak képzelni egy ilyen selfie gépet. A férjemmel megegyeztünk, hogy igénybe vesszük a szolgáltatásaikat a weboldalon írtak alapján, ugyanis nagyon meggyőztek minket minden téren. Az esküvőn minden pontosan úgy történt, ahogy azt a selfiegep.hu honlapján írták, az egészet maximális profizmus jellemezte. A vendégektől én a lagzi után kértem visszajelzéseket, és mindenki csak pozitívan tudott nyilatkozni a fotógépről. Bárkinek, akinek fontos az esküvői ajándék a násznépnek, jó szívvel tudom ajánlani a selfiegep.hu által nyújtott szolgáltatást.