A kollégiumi élményeim alapján kft-t alapítottam

A kollégium, sokak számára az egyik legmeghatározóbb hely. Itt kötődnek meg az életre szóló barátságok, hihetetlen bulik és még sok egyéb kis dolog, amire már nem is fogunk emlékezni az évek múltán. Nekem is mindig azt mondták a rokonaim, hogy na majd, mikor kollégista leszek, akkor fogom csak megérteni, hogy mi is az élet. Ezt persze ők nem csak a pozitív élményekre értették, hanem, hogy itt majd meg kell tanulnom ellátni magamat.

Valóban, a kollégium számomra is egy nagyon különleges élmény volt. Főként szerintem azért, mert itt érezhetjük először azt, hogy szabadok vagyunk és a saját döntéseink alapján tudjuk intézni az életünket. Olyanra csináljuk a szobánkat, amilyenre szeretnénk, addig lustálkodhatunk, ameddig csak akarunk. Az érdekes az egészben, hogy sokszor az ember ebből a nagy szabadságból visszajut a családi konvenciókig, mert rájön, hogy miért tartották fontosnak őket a szüleik.

Ezzel kapcsolatban szerettem volna egy olyan kft-t alapítani, ami a termékein keresztül ezeket az értékeket mutatja be és promotálja. A kft alapítás azonban bonyolultabb annál, hogy egyedül képes legyek végigcsinálni, úgyhogy a Topcégalapítás nevű oldal segítségét kértem az álmaim megvalósításához. Már korábban hallottam erről a helyről, főleg azért, mert a barátaim gyakran mozognak ilyen körökben. Ők azt mondták, hogy a kft alapítás náluk a legegyértelműbb és legegyszerűbb. Én nagyon szoktam adni a szavukra, de azért magamnak is meg akartam nézni ezt az oldalt.

A főoldalra lépve már rögtön azt érezzük, hogy igen, itt valóban el tudom végezni ezt a komplikált folyamatot. Ettől függetlenül én kíváncsi voltam kicsit konkrétabban azokra a dolgokra, amiket érdemes tudni, mielőtt kft alapításba vágja a fejszéjét az ember. Szerencsére a menük között könnyen megtaláltam azt, ami a kft alapítás folyamatával foglalkozik. Pedig már teljesen arra voltam készülve, hogy ez is legalább egy 10 percet igénybe fog venni és mire a kft alapítás részlegre érek, már teljesen el fog menni a kedvem az egésztől.

A Topcégalapítás azonban tudja, hogy miért is olyan fontos az, hogy egy felület felhasználóbarát legyen. A kft alapítás részlegre érve elkezdhettem böngészni az ajánlataikat. Az áraik egyáltalán nem voltak vészesek, külön meglepődtem azon a kiíráson, hogy a kft alapítás náluk még akár ingyen is megtörténhet. Biztos voltam benne, hogy ehhez kötnek valamit, de mikor megtudtam, hogy csupán annyit, hogy tőlük béreljünk székhelyet, kifejezetten megnyugodtam. Hiszen ez egy nagyon szuper ajánlat azoknak, akik még csak most kezdenek egy vállalkozásba életükben először. Nekik egyébként is szükségük lenne egy székhelyre, akkor pedig már jobb, ha az egész el van intézve egy helyen.

kft alapítás

A Topcégalapítás azonban nem csak ennyit biztosított nekünk. Ha a kft alapítás részlegen kicsit lejjebb tekerünk, akkor egy nagyon jól kialakított, gyakran ismételt kérdések táblázatot találhatunk. Az itt felsorolt kérdések valóban olyanok voltak, amik elsőre nekem is eszembe jutottak. Így végig azt érezhettem, hogy valóban törődnek velem. Illetve, hogy fontos számukra, hogy tájékozottan döntsek arról, hogy melyik csomagjukat akarom majd igénybe venni. Ki is találtam és nem gondolkoztam túl sokat azon, hogy a Topcégalapításnál vigyem-e véghez a kft alapítás folyamatát. Az ügyintézésre egy rossz szavam nem lehet, végig pontosan olyan átlátható volt, mint az egész oldal, amit idáig bemutattam. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy a kft alapítás valósággá váljon.