A kollégiumban betegedtem le

Eljött ez az idő is. Indulhatok Budapestre, hogy beköltözzek a kollégiumba. Eddig Szegeden éltem a szüleimmel, de most hogy felvettek az egyetemre, itt az ideje elkezdeni az önállósodást.

A szüleim is kollégisták voltak valamikor, így próbáltak felkészíteni mindenre a tanácsaikkal. Alapvetően úgy emlékeznek vissza erre az időre, hogy ez volt a legszabadabb életszakaszuk, ami számomra nagyon jól hangzik.

Persze arra oda kell majd figyelnem, hogy a felhőtlen kollégiumi élet mellett is kellően odafigyeljek a tanulmányaimra. Sok egyetemista beleesik abba a hibába, hogy a sok buli miatt kibukik a felsőoktatási intézményéből. Én erre biztosan oda fogok figyelni, de azért szeretném, ha jutna idő a kikapcsolódásra is.

Mikor az ember kollégistává válik, nagyon nem mindegy, hogy ki lesz a szobatársa. Később persze van lehetőség arra, hogy az ember egy saját szobát kapjon, de ezt általában csak azok érdemlik ki, akik már régebb óta ott vannak.

Én fiú létemre nagyon rendmániás vagyok, így nagyon izgultam azon, hogy a szobatársam majd ne legyen rendetlen. Jogosan aggódtam, hiszen a kollégiumi szobák általában nem arról híresek, hogy nagy rendet tartanak bennünk.

A szerencse azonban rám mosolygott, mert a lakótársam hasonló volt, mint én. Mindketten ügyelünk arra, hogy minden a helyén legyen a szobánkban, és rendszeresen takarítunk is. A szomszéd szobában például teljesen az ellentéte megy ennek. Örülhetek, hogy nem onnan kerülte össze valakivel.

Már fél év is eltelt azóta, hogy beköltöztem, és elmondhatom, hogy minden a legnagyobb rendben. Kezdem megszokni azt, hogy távol vagyok a szüleimtől, pedig nagyon szeretem Őket.

Persze nem azt akarom ezzel mondani, hogy nem tud néha hiányozni a szülői gondoskodás. Azt nem helyettesíti semmi, azt elhihetitek. Pár hete is beteg voltam. Ez volt az első olyan betegségem, mikor anyu nem tudott engem ápolni. Magamról kellett valahogy gondoskodnom. Még a szobatársam sem volt ott, hogy segíthessen, de ez talán jobb is, mert így legalább nem kaphatta el tőlem a betegséget.

Mikor még Szegeden éltem a szüleimmel, anyu mindig elment a Prevenció Patikába, ha valaki beteg volt a családból. Most azonban Budapesten voltam, így ez nem lehetséges, hogy ezt elintézze helyettem.

A távolság azonban nem jelentett akadályt abban, hogy a kedvenc, jól megszokott gyógyszertáramból szerezzem be a gyógyulásomhoz szükséges készítményeket. Ez a patika ugyanis nem csak hagyományos módon szolgálja ki a legmagasabb szinten a vásárlóit, hanem az online térben is.

Ahhoz, hogy az online kiszolgálás megfelelően működjön, elengedhetetlen az, hogy egy tökéletes weblappal rendelkezzenek. Ezzel ők is tisztában vannak, így ennek a követelménynek maradéktalanul eleget is tesznek.

A Prevenció Patika webes felületére fellépve az embernek rögtön az az érzése támad, hogy itt egy kitűnő vásárlói élményben fog részesülni. Ez így is van, ezt tapasztalatból mondhatom nektek.

Ezen az oldalon valahogy minden a helyén van, és minden kézre esik. Akármit is keressünk, azt könnyedén és hamar meg fogjuk találni, amit elsősorban annak lehet köszönni, hogy az itt forgalmazott árucikkek nagyon jól vannak rendszerezve. A termékek főkategóriái és alkategóriái úgy lettek összeállítva, hogy azokban ne vesszünk el, és inkább a vásárlási folyamatban segítsenek.

Nekem például lázam, náthám és torokfájásom volt, így ennek megfelelően kezdtem el a weboldal kínálata között keresgélni.

Mit is kellett ehhez tennem? A weblap bal oldali részén található kategóriákat kellett csak elnyitnom ahhoz, hogy megtaláljam azt, amire szükségem van. A gyógyászat kategóriáján belül ott is voltak azok a terméktípusok, amik az én érdeklődésembe estek.

Elsőre valamilyen kombinált készítményt szerettem volna találni, ami sikerült is. Amiről beszélek, az egy forró italpor, melynek a hatóanyagai a lehető legnagyobb odafigyeléssel és hozzáértéssel lettek összeállítva, így biztosítva azt, hogy a gyógyító hatása a lehető legteljesebb legyen. Ezekről az összetevőkről tudni kell, hogy teljesen természetesek. A termékleírásban szerencsére le volt írva az is, hogy hogyan kell felhasználni, illetve a javasolt adagokra is kitért, így egészen biztos volt, hogy nem fogom rosszul felhasználni.

Már az első adag után rövidesen kezdtem érezni, hogy bizony kiváló készítményre esett a választásom. A torkomban érzett fájdalom nagyon hamar enyhülni kezdett. Néhány adag múlva gyakorlatilag már alig-alig éreztem a torokfájdalmamat. Az összetevőkre itt most nem szeretnék pontosan kitérni, de ha valakit érdekelnek az ezzel kapcsolatos pontos részletek, az nyugodtan keresse meg a terméket a weboldalukon, ahol ez pontosan le van írva.

A másik dolog, amire mindenképpen szükségem volt, az valami olyan készítmény, ami valamennyire enyhíti a köhögésemet. Egy ilyet szintén nagyon egyszerűen sikerült találnom, köszönhetően a Prevenció Patika kiváló weboldalának. Ez egy tea, amit ráadásul akciósan tudtam megvásárolni. Ebben olyan gyógynövény komponensek találhatóak meg, melyek elsősorban a köhögésnek az enyhítésében segítenek, de ezen kívül még vannak más jótékony hatásaik is. Erről a készítményről is csak a legjobbakat tudom elmondani. Rendkívül hatásosnak bizonyult abban, hogy a köhögési rohamaim alábbhagyjanak, és még a torkomban keletkező váladék feloldásában is nagy segítséget jelentett.

Mivel itt egy gyógyszertárról beszélünk, ezért rendkívül nagy fontossággal bír az, hogy az itt árult termékekről a lehető legpontosabb tájékoztatást kapjuk. Éppen ezért van az, hogy az itt található termékleírások annyira részletesek. Ha az nem lenne elég, akkor ott van a lehetőség is, hogy felvegyük a kapcsolatot valakivel, aki ott dolgozik. Ők mind felkészült szakemberek, akik a saját területükön a lehető legnagyobb biztonsággal tudják megválaszolni a felmerülő kérdéseinket.

A kapcsolatnak a felvételéhez több lehetőségünk is van. Írhatunk nekik elektronikus levelet, de akár fel is hívhatjuk őket, ha a direktebb kommunikációt részesítjük előnyben. Még egy harmadik lehetőség is van: a weboldalon található chat felület. Itt nyugodtan írjuk le a kérdéseinket, és küldjük el nekik. Rövidesen meg fogjuk kapni a szükséges válaszokat.

Az előbb említettem, hogy az egyik terméket akciósan vásároltam meg innen. Az itt található árengedményekről érdemes valamivel többet beszélnem, mert ezekből bizony jó sokat megtalálhatunk náluk. Ezért is szeretem ennyire a Prevenció Patikát: itt nem csak az a cél, hogy minőségi termékeket szolgáltassanak az ügyfeleknek, de az is egy kiemelt szempont, hogy azt a lehető legjobb áron tegyék. Ha valaki itt hosszabb távon vásárol magának termékeket, akkor egy idő után már nagyon komoly összegek megspórolására lesz lehetősége. Szerintem ők nem csak Szegeden, de az egész országban a legjobb gyógyszertárnak számítanak. Nem véletlen, hogy már annyira régen megtalálhatóak ezen a piacon.  Ha egy patika ennyi éven keresztül sikeresen és töretlenül tud működni, az csak is azt jelentheti, hogy az ügyfeleiknek soha nem okoznak csalódást. Az biztos, hogy én is ilyen ügyfélnek számítok.