A kollégium után következett a nagybetűs élet

Szerettem kollégistának lenni, bár sokan úgy gondolják, hogy nem jó, de én mégis élveztem. Nyilván az embernek szüksége van arra, hogy tudjon alkalmazkodni és kollégistának lenni sem fenékig tejfel, de szerintem sokkal jobb, mint órákat utazni az iskolába. Ráadásul amikor a korosztályában van az ember, akkor mindig más hatások érik.

A kollégium és az iskola elvégzése után azonban jöhet a nagybetűs élet. A vendéglátás felé fordultam, amit azóta sem bántam meg. Több helyen is dolgoztam bel- és külföldön egyaránt, majd eljött az idő, hogy megalapítsam a saját éttermemet. Ehhez nagyon sok mindenre van szükség.

Dealer – Gastro & Ice Dealer – itt nagyon sok mindent megtaláltam, ami az étteremnyitáshoz szükséges volt. Minőségi termékeket, jó áron, kedvező feltételekkel és profi hozzáállással. Dealer – Gastro & Ice Dealer – ezt kínálja tehát az RDealer Group. Azóta is sokaknak ajánlottam már a Dealer – Gastro & Ice Dealer szolgáltatásait, termékeit, a magas minőség és a megbízhatóság miatt. De nézzük is a legelején, hogy mi mindent is kínálnak ők a vásárlóknak.

Amikor ellátogatunk az rdealer.hu honlapra, máris látjuk, hogy milyen sokféle kategóriában találunk itt eszközöket, berendezéseket. Így a csomagolástechnika, az előkészítő gépek, a húsipari gépek mellett a hűtés-fagyasztás gépei, italkészítők, a mosogatáshoz szükséges eszközök és a sütéshez, főzéshez alkalmas gépeket is megtaláljuk itt.

A csomagolástechnikai berendezések között vákuumcsomagoló gépeket, ezekből pedig többfélét is. Akár többkamrás kivitelben is, sőt, itt a főzhető vákuumtasakokat is megtalálhatjuk, beszerezhetjük. A vákuumfőzésnek egyre nagyobb divatja van, ez a technológia méltán népszerű a gasztronómiában. Az ízeket megőrizve, szinte koncentrálva készülnek ezek az ételek, nem csoda, hogy sokak vágya egy vákuumcsomagoló gép beszerzése.

Dealer - Gastro & Ice Dealer

Persze ahhoz, hogy egy konyha profi legyen, nem árt, ha az előkészítő gépek is profik. Ezek nagy teljesítménnyel, kitűnő eredményekkel dolgoznak, ilyen például a zöldségszeletelő gép, ami 5 tárcsával pillanatok alatt elvégzi a munkát. Zöldséget szeletel, sajtot reszel, diót és mandulát is darál. Fontos tudni, hogy ez a gép rozsdamentes acélból készül, és öt tárcsával rendelkezik, attól függően, hogy mit szeretnénk szeletelni. Egy konyhában szükségünk lehet egy fokhagymapucolóra is. Gondoljunk csak bele, hogy milyen macerás lenne a fokhagymát egyesével kézzel megpucolni. Ha nagyüzemről van szó, ha vendéglátásról beszélünk, akkor az életünket könnyíthetjük meg ezekkel a berendezésekkel. Nemcsak pénzt spórolunk hosszú távon, de jobb lesz a végeredmény is. Én azt vallom, hogy amit lehet, gépesítsünk, ezzel a magunk dolgát könnyítjük meg. Már az előkészületeket is pillanatok alatt elvégezhetjük. De nézzük is meg, hogy milyen gépek segítik még ezt egy konyhában.

Dealer – Gastro & Ice Dealer – a kínálatban tömbsajt szeletelésére alkalmas gépet is találunk, de van itt húsdaráló és asztali szeletelőgép is. Olyan gép is, ami karaj szeletelésére alkalmas, szintén rozsdamentes kivitelben.

Egyszer egy pékségben láttam egy gombócozó gépet, ami a tésztát egyenlő részekre osztja és gömbölyíti. Pillanatok alatt a tésztából apró kis gombócokat csinált és amikor láttam, rögtön az jutott eszembe, hogy milyen hasznos is ez az eszköz mondjuk egy pizzériában. Nos, a Dealer – Gastro & Ice Dealer kínálatában olyan porciózót és gömbölyítőt is találunk, ami óránként négyszáz kilogramm tésztát is képes kiporciózni és gömbölyíteni. Ez aztán a teljesítmény, erre kézi erővel vajmi kevés esély lenne. És ha már a pizzáknál tartunk, van itt pizzatészta nyújtó pizza prés, többféle is. Aki pizzéria nyitásán töri a fejét, vagy pizzériája fejlesztésén, átalakításán gondolkodik, mindenképp érdemes ide ellátogatnia, hisz lenyűgöző gépeket, eszközöket talál. Ipari teljesítményű botmixereket például, de szinte mindent, ami a pizzakészítéshez kell. És még csak az előkészületeknél járunk. Na de hogy tovább szemezgessünk a kínálatban, jöjjenek most a fagylaltgépek.

Egy fagyizó nyitásakor is fontos, hogy rendelkezésünkre álljanak a megfelelő eszközök, berendezések, így például a fagylalttégely, ami rozsdamentes kell hogy legyen. Sok olyan apróság van, amire elsőre talán nem is gondolunk, de ha megnézzük az rdealer.hu kínálatát, láthatjuk, hogy mi mindenre is lehet szükségünk. Például egy fagyizó esetében is. Ilyen például a fagyis kanálmosó, vagy épp a tégelyes fagyivitrin, ami igazán impozáns látványt nyújt. A fagyipultok, süteményes vitrinek milyensége nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem abból a szempontból is, hogy modernek legyenek, a legújabb technológiát alkalmazzák.

És mint ahogy az életünk több területén, itt is vannak okos megoldások. Például az olyan fagylaltfagyasztó, ami intelligens technológiát alkalmazva eldönti, hogy mi a legjobb a krém, a fagylalt számára, automatikusan felismeri ugyanis a keverék típusát és mennyiségét és kiválasztja, hogy mi a legjobb a keverék számára. De a fagyit nemcsak tárolni és fagyasztani kell, hanem meg is kell főzni. Erre is van itt megoldás, megbízható, könnyű használatú fagylaltfőző gépekkel, melyekkel időt is megtakaríthatunk, a végeredmény pedig kiváló, krémes fagylalt lesz. A fagyiskanál is beszerezhető itt, és a gyerekek másik nagy kedvencét, a jégkását is elő tudjuk mi magunk állítani. A jégkásagépek profi megoldást kínálnak, hatékonyan készítik el a hűsítő finomságot. A fagyik mellett a süteményekről is érdemes szót ejteni, léteznek ugyanis speciálisan sütemények hűtésére tervezett hűtőket.

Na de nézzük is, hogy mi mindennel várja még vásárlóit az rdealer.hu. Vannak például húsipari gépek. Ebben az iparágban is sok lehetőség van az automatizálásra, a folyamatok modernizálásra. Így például találhatunk olyan papíradagoló rendszert, ami hamburgerpogácsázó géphez kapcsolható. A hamburger sokak nagy kedvence, a világ egyik legnépszerűbb étele. Azonban ahhoz, hogy kiváló hamburgert készíthessünk, elengedhetetlen a hamburger pogácsa kiválósága is. Ebben pedig a pogácsázó gép lesz nagy segítségünkre, ami zajmentes, biztonságos, megbízható és könnyen tisztítható. És természetesen ez is beszerezhető itt, az rdealer.hu oldalon keresztül.

És természetesen ne feledkezzünk meg a hűtés és fagyasztás nélkülözhetetlen eszközeiről, mint ahogy érdemes az italkészítő gépeknél is szétnézni. A munkánkat megkönnyíthetjük, ha nemcsak az előkészületek esetében, de például a mosogatásnál is segítséget veszünk igénybe. Ezt az rdealer.hu-n keresztül megvásárolható berendezések segítségével is elérhetjük. Aztán itt vannak a sütés és főzés berendezései, a sütőipari gépek.

Mindezekből is látszik, hogy milyen sokféle eszközre van szükség egy konyhában. Aki tehát étterem nyitását tervezi, mindenképp érdemes itt szétnéznie. Annak is, aki fagyizót, cukrászdát szeretne nyitni. A pizzériák is megtalálhatják a szükséges berendezéseket. Talán elsőre nem is tudjuk, hogy milyen nagy fába vágjuk a fejszénket, amikor vendéglátásba kezdünk. Azonban ha profi eszközök állnak rendelkezésünkre, megbízható, minőségi gépek, már egy fokkal nyugodtabbak lehetünk. Ezt a profizmust kínálja a Dealer – Gastro & Ice Dealer. Érdemes tájékozódni, hogy milyen szabályok vonatkoznak arra, aki vendéglátó egységet szeretne nyitni és ennek megfelelően vásárolni, válogatni a termékek között. A vásárlásnál pedig gondoljunk arra, hogy egy jó minőségű berendezés hosszú évekig jó szolgálatot tehet, és ha így mérlegelünk, érdemes minél több mindent beszerezni.