Kollégium után, kezdjünk a saját kertünkbe minőségi műtrágyával

A kollégista élet végül engem is elért. Sokakkal ez már megtörténik, mikor még csak tizenévesek. Visszatekintve az egészre, én ezt el sem tudnám képzelni. Mivel nekem a kollégium egybeesett az egyetemre menetellel és az önállósodással. Persze voltak szabályok a koliban, de egyetlen portás, vagy tanár se mert volna ránk szólni. Félig-meddig felnőtt emberek voltunk már, saját pénzzel, ösztöndíjjal satöbbivel.

Ezzel ellentétben a középsulis koli nekem mindig úgy hangzott, mint egy meghosszabbított iskola. Haza kellett érni egy bizonyos időben, tanárok vettek körül, borzasztó elképzelni. És mégis, rengeteg kolis ismerősöm pozitívan tekint vissza erre az időszakra. Amíg én otthon voltam a szüleimmel és az ő szabályaiknak feleltem meg, ők a barátaikkal lehettek. A kollégium limitációi pedig erősebb barátságokat tudtak kovácsolni, amik hosszú ideig megmaradtak közöttük.

A kollégium számomra nem feltétlenül ezt hozta el, hanem inkább egy hálát, hogy már a saját helyemen élhetek. Különösen akkor éreztem ezt a függetlenséget, mikor az eurogreen műtrágya segítségével elkezdhettem a gyönyörű kertemet. Sokáig volt bennem ez az álom, de mivel sosem volt olyan hely, ahol elkezdhettem volna, csupán elméleti síkon maradt. Aztán pár évvel ezelőtt, mikor végül beköltöztem egy kertes házba, elkezdődhetett az új élet. Nem ment volna azonban ennyire simán a művelet, ha nem találtam volna rá a Gazdabolt oldalára.

Ha belekezdek valamilyen új hobbiba, sosem szeretek az azzal kapcsolatos szaküzletekbe járni. Az egyszerű indok erre az, hogy még nem értek a témához és mindent kérdezgetnem kell. Ezért is volt számorma hihetetlenül jó alternatíva egy olyan online bolt, mint a Gazdabolt. Sokszor bele se gondolunk, hogy csupán a tény, hogy otthon vagyunk és innen tudunk informálódni, mennyire befolyásolja azt, hogy végül jó döntést hozzunk. Én csak hosszas gondolkozás után döntöttem az eurogreen műtrágya mellett és mindjárt el is mesélem, hogy milyen eszközöket biztosított hozzá a Gazdabolt.

Tehát, ha a műtrágya téma érdekel minket, akkor nem a főoldalon érdemes keresgélnünk. Itt ömlesztett választék fogad minket, ami egyébként egy nagyon jó funkció, hiszen ennek segítségével rengeteg olyan terméket találhatunk, amikre elsősorban nem is gondolnánk. A műtrágya témának azonban van egy külön kategóriája, úgyhogy erre érdemes rákattintanunk. A kategóriák elnevezése egyébként szinte mindig pontosan lefedi azt, amit tartalmaznak. Nem kell órákat elvesztegetnünk azzal, hogy keresünk valamit.

A műtrágya részlegben pedig egymás mellett láthatjuk a különböző termékeket. Ez ismét egy olyan dolog, amit egy rendes boltban nem tudnánk megtenni. A Gazdabolt oldalán nem kell attól tartunk, hogy véletlenül rossz polcra lett visszatéve a termék és nem a megfelelő árat olvassuk. Az árakról egyébként annyit tudok csak mondani, hogy fantasztikusak. Nem számít, hogy mennyit szeretnénk költeni a kertünkre, mindenki meg fogja találni magának azt az ajánlatot, ami megfelel az igényeinek.

Az egyik vetőmag volt az, ami engem a leginkább meggyőzött. A termék nevére kattintva egyébként még egy hosszabb leírást is tudtunk olvasni arról, amit érdemes tudni róla. Ez pedig ezerszer jobb, mint mikor a boltban külön kell kérdeznünk az eladótól, aki nem is biztos, hogy annyira járatos a témában. A saját döntésemet tudtam így meghozni, ami szerintem nagyon nagy dolog a mai világban. Annyira bevált ez a termék, hogy azóta is tőlük szoktam rendelni mindent, ami kerttel kapcsolatos.