Kinek kell autó a városban?!

Nemrég kezdte a nagylányom az egyetemi tanulmányait. Emiatt fel is költözött Budapestre. Először albérletbe akart menni, de hát úgy elszálltak az árak, hogy végül a kollégium mellett döntött. Szerintem jó döntést hozott, bár fog dolgozni a suli mellett, szerencsére már munkát is talált, de azért a nappali oktatás mellett nehéz annyit keresni, hogy finanszírozni tudjon egy lakást. Persze mi is segítünk a férjemmel, de a lányunk nagyon makacs és a saját lábára szeretne már állni.

Mióta sikerült leraknia a jogosítványát, azóta szeretne egy autót venni. Én mondtam neki, hogy először várja meg amíg beköltözik a városba és meglátja, hogy nem nagyon lesz rá szüksége. Szerintem felesleges lenne egy autó. Mivel a kollégium nagyon közel van az egyetemhez és a tömegközlekedés is szuper, hova menne autóval? Valamelyik nap mondta is, hogy igazam volt és tényleg semmi értelme nem lett volna, ha vesz egy kocsit. Viszont azt mondta, hogy szeretne egy elektromos kerékpárt. A szobatársának is van és állítólag nagyon szereti. Így hát gondoltam utánanézek a dolognak, mert nem nagyon értek hozzá. Elkezdtem nézelődni a neten és ekkor bukkantam rá a motorbolt.co.hu weboldalra. Első körben, ahogy olvasgattam a honlapot, kiderült, hogy az elektromos kerékpárok mellett többek között kerékpárokat, motoros alkatrészeket és felszereléseket, kerékpár alkatrészeket és különféle gumikat árulnak. Az oldalon nem volt nehéz eligazodni, könnyen utána tudtam nézni mindennek és egyszerű volt megtalálni a keresett terméket is.

Az elektromos kerékpár kategóriában többfélét is találtam, elég széles a választékuk és árban is mindenki megtalálhatja a számára kedvezőt. Mivel a lányomnak van már jogosítványa, ezért nem feltétel, hogy olyat keressünk, amihez nem szükséges jogsi. Ha viszont más lenne a helyzet, találtam sokfélét olyan fajtából is, amiknek a használatához ilyenekre nincs szükség. Őszintén szólva nagyon megtetszettek a kerékpárok és szerintem jó lenne beszerezni egyet a lányomnak. Viszont szerintem jobb lesz, ha a lányommal közösen fogjuk kiválasztani, hogy melyik is legyen az, hiszen mégiscsak az övé lesz. Biztos szeretné ha az övé lenne a végső döntés.

elektromos kerékpár

Azt is megnéztem, hogy a van lehetőség a boltban személyesen átvenni a rendelést, illetve házhozszállításra is. Nekünk a házhozszállítás lenne a jobb megoldás, mert a bolt Dunaföldváron található, így mindenképp örülök ennek az opciónak. Szerencsére a kerékpárokat pedig összeszerelve és üzembe helyezve szállítják, ami szintén nagyon jó, mert lehet azzal meggyűlne a bajom. A rendelés folyamata sem valami bonyolult, ha a kosárba tettél minden terméket, amit szeretnél el is kezdheted a vásárlást. Pár adatot meg kell adni, majd kiválasztani a szállítási módot. A fizetési módok közül is többféléből lehet választani, én jobban szeretem az utánvétet, amikor van rá lehetőség mindig ezt választom. De ez lehet, hogy csak az én óvatosságom. Ami még nagyon szuper, hogy ha valaki nem szeretne “bajlódni” az internetes rendeléssel, akkor van mód az e-mailen keresztüli rendelés leadására is. Csak arra kell figyelni, hogy a pontos és szükséges adatainkat is meg kell adni. Van még egy harmadik opció is, ami talán a legkönnyebb mind közül: a telefonos megrendelés. Ebben az esetben arra kell csak figyelni, hogy munkaidőben telefonáljunk és a bolt 48 órán belül vissza fog jelezni e-mailben is. És mivel minden termékükre van garancia, így ha esetleg valami nem működne jól, ki fogják nekünk cserélni.

Alig várom, hogy kiválasszuk a lányommal, hogy melyik elektromos kerékpár lesz számára a tökéletes. Biztosan nagyon boldog lesz, ha meghallja, hogy vennénk neki egyet. Csak remélem, hogy nem fog makacskodni már megint. Bevallom nekem is nagyon megtetszettek a végére! Lehet szólok is a férjemnek, hogy közeledik a születésnapom…