Ezért örülök a legjobban a kolis évek végének…

Alapvetően, az ottani barátaim miatt nagyon szerettem koleszosnak lenni, de sporttagozatos suliba jártam, és ez kicsit kikészített. Károsította az egészségemet – így is fogalmazhatnék. Főleg az úszás, a klóros víz készített ki a legjobban. De a lényeg, a kolis körülmények nem igazán támogatják, hogy tudatosan, egészségesebben éljen az ember. Akkor is így van, ha nem a sportolás van a fókuszban egy iskolában.

Amikor vége lett ezen időszaknak, el tudtam már kezdeni jobban odafigyelni magamra, és igazi csodatermékeket megismerni, beszerezni, használni. És mindent rendbe hozni… Mert több időm, és a munkavállalás miatt több pénzem is lett. Bár a kedvenc dolgaimat például innen szerzem be: https://herbiovit.hu/aloe-vera-krem-kez-arc-test-hidratalo-apolasara, és ez egy igazán olcsó shop, mint a linkelt termék árából is megállapíthatjátok. Olcsó, a prémium minőség ellenére, amit képviselnek az értékesítésben, a forgalmazott dolgok palettáját illetően. És összetevőkben… A Herbiovit lett sok más mellett a kedvenc “beszerzési helyem”, és egyébként tényleg ez a kedvenc termékem: https://herbiovit.hu/aloe-vera-krem-kez-arc-test-hidratalo-apolasara. (Másoljátok ki, ha a fenti link valamiért nem kattintható nálatok)

A szóban forgó webshop a megszokottnál természetesebb, gyakorta vegán alapanyagokból készült cuccokkal járul hozzá az egészséghez, az étrendünk okos módon való kiegészítéséhez, és a természetes szépség megőrzéséhez. Na meg a regenerálódáshoz – ezt nem győzöm hangsúlyozni. És segített nekem a bőröm újra életre keltésében például. A natúrkozmetikumaik megfelelnek a szigorú, ilyen irányú minősítéseknek, ezért garantáltan a 100%-hoz közelítő mértékben tartalmaznak “zöld alapanyagokat”. Sok esetben vegánok is tehát ezek a termékek.

Mit tartalmazhat még, ami nem vegán? Például zselatint, méhviaszt, csiganyálat. Semmi vészes. Sőt, a csiganyálra ha rákerestek, szintén ódákat fog zengeni róla mindenki. Minden általános írás a neten.

Az aloét azért szeretem, mert nyugtató, és immunerősítő hatású is, számos egyéb jó tulajdonsága mellett. A természetes nedvesítőszerek csúcsa ezáltal a linkelt termék, én azt mondom. De nem akarok mindenkit abba az irányba terelni, hogy erre az egy dologra hegyeződjön ki a figyelme.

A Herbiovit webshopjából ugyan tényleg nagyrészt minden beszerezhető a “témakörön” belül, de érdemes jobban szétnézni náluk. Mondjuk, példának okáért a Gyógynövény Kisokosukkal kezdeni, mert ott aztán nagyon sok apróságot illetően felvilágosíthatjuk magunkat, mi mire jó. Mire mit érdemes keresni és használni általában? Mit mire használnak például a gyártók maguk?

Aztán érdemes továbbhaladni a blogjukra, ahol pedig részletesebb útmutatókat, tippeket, hasonlókat kaphatunk a felhasználásra. Ezen kívül életmódtanácsokkal gazdagodhatunk, mert a Herbiovit valóban nagyon komplex módon áll hozzá nagyon szerteágazó területekhez, de igyekszik őket össze is kapcsolni ezáltal. Téli immunerősítő és mozgási tippek – csak, hogy kiemeljek egy újabb példát, hogyan kell elképzelni ezt a fajta felvilágosító-edukáló általános törekvésüket. Bárcsak a koli idején már itt tartottam volna én is… A szép emlékek mellett semmi rossz nem maradt volna!…

Ezen felsoroltak összessége még nagyobb eredményességet szül a nagyobb ökológiai lábnyom nélküli, természetes egészségmegőrzésben, mint pusztán egyes szerek vásárlása.

Tehát több dolgot kaptam egyben, tőlük, a Herbiovittől. A hidratálás nagyon fontos minden értelemben, de jó dolog, ha a testünkön, a saját szuverénünkön túlmutató szemlélettel állunk a dolgokhoz, a minket körülvevő világhoz. Náluk olvashatunk, képezhetjük magunkat. Ugyanakkor a shop része is nagyon jól működik. készségesek, olcsók, 10.000 forint fölött ingyenes a szállítás. Vágjatok bele ti is az okosabb életmód folytatásába, velük!

https://herbiovit.hu/aloe-vera-krem-kez-arc-test-hidratalo-apolasara