Babáink kellékei ne emlékeztessenek a kolis életre

A kollégium egy olyan dolog, amit én viszonylag későn tapasztaltam meg. Szerintem össze sem lehet hasonlítani egy középiskolai és egy egyetemi kollégiumot. Már csak abból a szempontból sem, hogy egy egyetemistának mennyivel több választási lehetősége van és döntésszabadsága. Borzasztó bizarrnak hangzik nekem az, hogy tizenévesen, gyerekek elhagyják az otthonaikat és csak hétvégente járnak haza. Én alapból nem szerettem kifejezetten a középiskolát és el sem tudom képzelni, hogy mi lett volna velem, ha még ott is kellett volna laknom.

Sokak számára azonban ez az egyetlen megoldás, hiszen másképp órákat kéne utazniuk csak azért, hogy elkezdjék az iskolanapot. Egyetemistaként viszont sosem éreztem akkora tehernek azt, hogy kollégista vagyok. Különösen azért, mert az egyik barátommal lakhattam együtt, ami jóval megkönnyítette a dolgokat. Ettől függetlenül most már nem mennék vissza abba az állapotba.

Főleg azóta, hogy megtapasztalhattam az apaság élményét. Hihetetlen még mindig, hogy ez történt velem. Viszont egy kisbaba rengeteg felelősséggel jár, amire nem minden szempontból voltam felkészülve. Szerencsére azonban ma már az interneten rengeteg minden kapcsán lehet olvasni és én is így találtam rá az Imagine Baby oldalára. Most van nálunk a fogzás időszaka és szerettem volna egy olyan játékot a babánknak, ami magas minőségű és segít a fájdalom elviselésében.

Az Imagine Baby oldalán megtaláltam a tökéletes terméket az igényeim számára. Baba fogzásra lett kitalálva a rágómaki termékcsaládjuk, amik magas minőségük mellett a bájos designjukkal tudtak megnyerni maguknak. Az Imagine Baby oldala egyébként ezen kívül még sok más dolgot is rejt, amit könnyedén el tudunk érni a felső menü használatával. Felejtsük el azokat a kellemetlen élményeket, mikor a boltban sehogy sem találtuk azt, amit kerestünk. Az Imagine Baby oldalán a különböző kategóriák címkéi mind érthetően vannak feltüntetve.

A baba fogzásra kitalált termékek sokszor eléggé gyenge minőségűek és nem hiszem, hogy bármilyen gyereknek komoly emlékei fűződnek hozzájuk. A rágómaki azonban túl szeretne lépni ezeken a megszokásokon. Ezt pedig azzal érik el, hogy nem csak egyszerűen ellátja a funkcióját, hanem a kinézetével rögtön elnyeri majd a gyermekünk tetszését. Gondoljunk arra, hogy ha egyszer véget ér a fogzás időszaka, akkor is használhatja majd játékként.

Ez pedig szerintem sok embert megnyugtat, aki esetleg attól tartana, hogy a rágómaki ára magasabb, mint amit általában megszoktunk. Nem kell sokáig keresni az indokokat, mivel ha rákattintunk az egyik makira, akkor elolvashatjuk azt is, hogy mi teszi különlegessé ezt a termékcsaládot. A baba fogzásra azért egy kiváló megoldás, mert pontosan úgy van kialakítva, hogy gyermekünk még véletlenül se nyelje le. Emellett pedig az anyag, amiből készül, biztosítja, hogy a kisbaba ínye tényleg ne fájjon annyira.

Nagyon pozitívnak tartottam azt is, hogy több színben lehet kapni őket. Így még inkább azt érezheti az ember, hogy az általa rendelt makinak megvan a saját személyisége. Ha pedig még mindig nem hinnénk el, hogy az Imagine Baby termékei magas minőséget képviselnek, akkor olvashatunk pár véleményt is róluk. Ezek mind pozitívak, úgyhogy nem kellett több győzködés arra, hogy behelyezzek egy makit a kosaramba. Nagyon hamar kiszállították, úgyhogy nem kellett heteket várnom rá. A kisbabánknak nagyon tetszett az ajándék és azóta is használja. Biztos vagyok benne, hogy sokkal nehezebb lenne neki ez az időszak, a kis maki barátja nélkül.