A webshop, ahol már üvegszálas műanyagtálcát is vehetsz

Ha voltál már valaha kollégista vagy legalább fizettek be kicsiként a szüleid az iskolai menzára, akkor bizonyosan neked is rengeteg “szuper” élményed lehet. Jó, persze, ebből biztos vannak jók, mi is volt, hogy remekül szórakoztunk és bohóckodtunk; nagy ritkán, ha kisiskolásként valamelyikünknek születésnapja volt, megengedték, hogy vigyünk be mondjuk szörpöt és azt eliszogathattuk ott. A kollégiumok már önmagában felettébb érdekes világok, amolyan “megszoksz vagy megszöksz” elvén működők, ahol mindenki közösen szenved, mert nincsen kevésbé rossz lehetőség – általában meglepően jó társaságok tudnak összeverődni és a végére még talán élvezni is megtanuljuk az általában spártai körülményeket. A legkomolyabb emlékek vagy az éjszakai dorbézolásokhoz, vagy a fürdők állapotához, vagy a menzához köthetők és ez így megy, mióta világ a világ, azt hiszem… például, ha azt mondom, hogy “menzaeszközök”, szinte biztos, hogy neked is felderengenek lelki szemeid előtt azok a színes műanyag kancsók és azok a bűvös műanyagból készült, színes tálcák.


Rögtön kevésbé gondolnál ám szájhúzva ezekre, ha tudnád, mennyiféle létezik belőlük és néha mennyire nehéz megtalálni, hogy az aktuális helyre milyen lenne a legideálisabb. Győződj meg a műanyag önkiszolgáló tálcák sokféleségéről te magad is, és ismerd meg közelebbről a Hunnia Kristály választékát! Jómagam akkor konstatáltam ezt, amikor nem is olyan régen – a sors keze által – magam is érdekeltté váltam ehhez hasonló menzára és gyorséttermekbe való eszközök beszerzésében, amelyeket mindig a Hunnia Kristály Kft-n keresztül vásárol a munkahelyem, nem is véletlenül. Általuk tudtam meg például, hogy a LEGO játékkockái egy bizonyos ABS mozaiknevű műanyagból készülnek – és szerintem a LEGO kockáiról neked is a strapabíróság jut eszedbe, gondolj csak bele abba, milyen fájdalmas élmény tud lenni egyre-egyre rátaposni. Nos, azok a bizonyos színes műanyag önkiszolgáló tálcák is jellemzően éppen ebből az anyagból készülnek, ez az oka annak, hogy gyakorlatilag egy egész életen át képesek kitartani és a vegyszereknek is kitűnően ellen tudnak állni!
A Hunnia Kristály Kft-nél forgalmaznak egészen szép famintás műanyag tálcákat is, amelyek elérhetőek akár csúszásgátlós felülettel is. Hány italkiborulást előzhetett volna meg az, ha az ABS tálcák is ilyenek, nemde?


Viszont nem szabad elfeledni azt sem, hogy elérhetőek ugyanebben az áruházban olyan, poliészterből készült tálcák is, amik viszont nem mással, mint üvegszállal kerültek megerősítésre. Ez nem csupán remekül hangzik, de elképesztően stabilak és nagy masszivitást is adnak – ha nőként olvasod és van műkörmöd, ott is találkozhattál már az üvegszál által erősített zselékkel, amelyek nem véletlenül örvendenek kirobbanó népszerűségnek a gyengébb saját körömmel rendelkezőknél. Ezek az üvegszálas műanyagtálcák abszolút strapabíróak és nem kell attól félni, hogy egyszer csak megadják magukat a terhelésnek, ráadásul csúszásmentes megoldással is meg lehet őket vásárolni – más kérdés, hogy az is tény, hogy ezen tulajdonságaikat az áruk is tükrözi, ámbár vannak olyan területek, ahol tényleg érdemes lehet ezekre beruházni.


A Hunnia Kristálytól rendelni abszolút megéri, hiszen a választásuk már a műanyagtálcák tekintetében is igen széles, nem is beszélve minden egyéb konyhai eszközükről; minden vendéglátással foglalkozó számára érdemes megnézni, mielőtt bármit is rendelne máshonnan!