A kollégiumok előnyei

A tanulmányaim évei alatt kollégista voltam, ezáltal megtapasztaltam a kollégiumoknak számos hátrányát, illetve ugyanakkor előnyét is. Az egyik legnagyobb előnyei közé tartozik, hogy nagyon sok szuper embert ismertem meg, nagy barátságok köttettek. Az ismeretség által sok-sok dologban tudtunk egymásnak a segítségére lenni, kaptam én is számos jó tanácsot a kollégiumban, például hogy a Huawei készülékeket (ami nekem is van) hol érdemes javíttatni.

A szervizszolgáltatásról az alábbi oldalon, ezen kulcsszó segítségével informálódhatunk: Huawei szerviz. Nekem nagyon jól jött ez az információ akkoriban a kollégista társamtól, mert mindig bajban voltam azzal, ha elromlott a telefonom, hogy hova vihetném, ahol gyorsak, és az árak sincsenek elszállva.

A releváns cég, az LCD FIX Allee abban különbözik a többi szerviztől, hogy azonnali javításokat kínál, jó árakon, jó minőségben, és tényleges garanciával. Kitérnek a honlapjukon olyan lényeges dolgokra, mint például hogy a javítások adatvesztések nélkül történnek, így nem kell félnünk attól, hogy bármilyen adat törlődne a készülékünkről. Továbbá nem szükséges időpontfoglalás, és raktáron tartott alkatrészek is vannak.

A Huawei szerviz esetén 3 kategóriával találkozhatunk az oldalon: Huawei P, Huawei Mate, és Huawei P Smart. Bármelyikre kattintunk, láthatunk jó pár konkrét Huawei telefontípust, és ha kiválasztjuk a számunkra érdekeset, akkor eljutunk az árakhoz, amik konkrétan és átláthatóan fel vannak sorolva, tevékenységekre bontva. Az én esetemben a ,,Huawei P30 Lite New Edition” a meghatározó, ezért ennél néztem át igazán alaposan az árakat, amiről azt gondolom, hogy kedvezőek, és abszolút reálisak. Viszont belenéztem más-más típus áraiba is, amikről csakis ugyanilyen pozitív véleményt tudok formálni.

A cég mellett szól az én nézetemben, hogy egy nagyon gondosan felépített weboldallal rendelkeznek, ahol szinte minden kérdésünkre választ kapunk, de emellett fel van tüntetve a cég elérhetősége, mind a telefonos, mind az e-mailes, valamint természetesen a pontos címük is.

Nekem teljes mértékben elnyerték a szimpátiámat, szóval biztos vagyok benne, ha a szeretett Huawei készülékem szervizre szorul, akkor őket fogom felkeresni.