A kollégiumi évek is annyira emlékezetesek voltak, mint amikor elrepedt az akril kádunk

Maradandó emlék volt számomra a kollégiumban eltöltött évek, pont annyira, mint az, amikor elrepedt az akril kádunk. Nagyon gyorsan szerelőre volt szükségünk, de szerencsére az akril kád javítás a vizgazfutesszerelo24.hu szakembereinek nem okozott gondot. Nagyon örültem, hogy gyorsan a helyszínre tudtak jönni, mielőtt nagyobb baj történt volna. Szerencsére a cégnek van ügyeleti szolgálata, ami azt jelenti, hogy bármikor lehet őket hívni, ha nagy a baj. Budapesten és Pest megyén belül akár egy órán belül is a helyszínre tudnak jönni elhárítani a problémát.

Ha kétségeink lennének azzal kapcsolatban, hogy mennyire profik, elég csak rápillantanunk az oldalukra, és látni fogjuk, hogy 30 év tapasztalattal rendelkeznek. Ez szerintem elég garancia arra, hogy jól végzik a dolgukat. Biztos vagyok benne, hogy már minden felmerülő problémával találkoztak korábban, nagy meglepetés nem érheti őket.

Van a weboldalon egy telefonszám, amit lehet hívni, hogy ha baj történt. Emellett van lehetőség visszahívás kérésére is abban az esetben, ha az embernek nem olyan sürgős a javítás. Ilyenkor nem kell mást tenni, mint megadni a nevünket, a telefonszámunkat, az e – mail címünket, és leírni a problémát pontosan. Az egyik legfontosabb dolog, amit a weboldalukon olvastam, az az volt, hogy ha bármi probléma van, nem érdemes otthoni módszerekkel próbálkozni. Ilyenkor ugyanis sok esetben több kárt tudunk okozni, mint hasznot, és a szakembernek nehezebb lesz a problémát elhárítania. Na meg az sem utolsó szempont, hogy lehet, hogy költségesebb lesz.

Mi nagyon meg voltunk elégedve a vizgazfutesszerelo24.hu szakemberei által végzett akril kád javítással, ha legközelebb lesz problémánk, akkor is biztosan őket fogjuk hívni. Emellett másoknak is jó szívvel tudjuk ajánlani.