A https://gumidiszkont.hu weboldalt a kollégiumban ajánlották

Világéletemben egyke gyerek voltam, így amikor eldöntöttem, hogy az egyetem alatt kollégiumba költözöm, kicsit tartottam az élménytől. Hiszen a szüleimen kívül senkivel nem éltem még együtt. Nem kellett osztoznom fürdőszobán, konnektoron, hálószobán és nagyjából semmin. A koleszba beköltözve viszont hamar rájöttem, hogy a félelmeim teljesen alaptalanok voltak. Sőt, teljesen új világ nyílt meg számomra azzal, hogy lett négy szobatársam. Egy teljesen új, és nagyon baró világ. A srácokkal az első nap óta szinte mindent együtt csinálunk. Soha nem vagyok egyedül. Meg a nonstop ökörködés. És nagyon jól tudjuk segíteni is egymást, szinte bármiben. Az egyik szobatársam ajánlotta például a https://gumidiszkont.hu webáruházat akkor, amikor szerettem volna rendelni egy új pótkereket a kocsimra (mivel a régit egy út széli defekt miatt elhasználtam).

A https://gumidiszkont.hu oldalról kényelmesen rendelhetsz autógumit, akár másnapi kiszállítással

A https://gumidiszkont.hu (ez mondjuk a nevéből elég könnyen kiderül) egy gumiabroncsokat forgalmazó webáruház. Az oldalról egyaránt rendelhetünk egy és több darab gumiabroncsot is attól függően, hogy csak egy új pótkerékre vagy egy teljes új szettre van szükségünk. A termékkínálatban prémium márkájú abroncsokat találunk, amelyek között széles választékban vannak téli, nyári és négyévszakos darabok is.

Az oldalon vásárolt termékeket átvehetjük személyesen a cég miskolci telephelyén. Viszont az egész ország területén kérhetünk házhoz szállítást. Ebben az esetben pedig, ha délig leadjuk a rendelést, akkor a csomag már másnap a kezünkben lesz.

Ez az autógumi-kereső díjat érdemelne

A https://gumidiszkont.hu mindent megtesz azért, hogy annak ellenére is ki tudjuk választani a megfelelő abroncsot, hogy az interneten vásárolunk. Ehhez egy hihetetlenül jó autógumi-kereső felületet biztosít vásárlóinak (de komolyan, tuti díjat érdemelne).

Ezzel a felülettel egyrészt kereshetünk autógumikat a gumiabroncsra vonatkozó adatok alapján. Megadhatjuk az abroncsokról leolvasható pontos méreteket. Kiválaszthatjuk, hogy szezonális szempontból milyen gumit keresünk. Megjelölhetjük az autók típusát. És egészen spéci, fogyasztási és egyéb indexekre vonatkozó adatokat is beírhatunk. A részletes keresésnek hála pedig biztosak lehetünk abban, hogy a feldobott találatok megfelelnek majd az igényeinknek (na meg az autónk igényeinek is).

Az autógumi-keresőben a gumiabroncsra vonatkozó adatok helyett kereshetünk a pontos gépjárműtípus megadásával is. Így szériaproblémáink sem lesznek. Ehhez a kereséshez meg kell adnunk autónk gyártóját (pl. Dacia). Ki kell választanunk a gyártási évet. És a kivitelt is. A választásban a https://gumidiszkont.hu legördülő listával segít.

Továbbá lehetőségünk van egyszerű szabadszavas keresésre is, ahol a gumira vonatkozó fő paraméterek begépelésével tudunk keresni.

A keresőfelületek mellett a weboldal tájékoztató anyagokkal is segíti a tökéletes abroncs(ok) megtalálását. Ezekben a választáshoz szükséges szempontokkal kapcsolatos tudnivalók alaposan, de érthetően vannak leírva. Így kezdő autósok is bátran tudnak élni a netes vásárlás lehetőségével.

Légy igazán profi, ha gumiabroncsról van szó

Az autógumik értékesítése mellett a https://gumidiszkont.hu abban is segíti az autósokat, hogy szert tegyenek azokra a fontos tudnivalókra, amelyeket autótulajdonosként érdemes tudni a gumiabroncsokkal kapcsolatban. Ebben a már említett tájékoztatók mellett egy nagyszerű bloggal is segít, amit a weblapról egyetlen kattintással elérhetünk.

A blog segítségével számos fontos témában szerezhetünk némi jártasságot. Megtudhatjuk például, hogy mi a gumiabroncsok otthoni tárolásának az a módja, amellyel a legtovább megőrizhetjük azok minőségét. Tájékozódhatunk arról, hogy érdemes-e négyévszakos abroncsot vennünk, vagy maradjunk inkább a klasszikus téli-nyári felállásnál. És olvashatunk arról is, hogy milyen beállításokat kell végrehajtanunk ahhoz, hogy ne jelentsen számunkra problémát a szabálytalan gumikopás.

A fontos információk mellett a blog érdekességeket is felvonultat. Találtam például egy remek cikket arról is, hogy van-e jövője az önfelfújó gumiabroncs ötletének.

Nagyon hálás vagyok a szobatársamnak, amiért megmutatta ezt a király oldalt. Egyrészt most már tudom, hol vásárolhatok gumiabroncsot megbízható forrásból a neten. Másrészt pedig azt is tudom, hol válhatok igazi abroncs-szakértővé.

Ha te is gumit rendelnél, vagy csak érdekel néhány gumiabroncs témájú cikk, szerintem guglizz rá a https://gumidiszkont.hu-ra.